Снимка: Нова тв
fallback

Плеймейтката Моника Валериева напусна VIP Brother, след като не успя да се пребори за зрителския вот с Кичка Бодурова и Луна.

През последната седмица тя попадна в епицентъра на шоуто, след като режисьорът Люси в прав текст я обвини, че е проститутка. Учудващо тя нито потвърди, нито отрече неговите думи, но заяви, че ще защити името си. В предаването се включи нейният приятел Ицо, който я увери, че "всичко е шест". Интимни реплики между двамата обаче станаха повод за бъзици сред останалите съквартиранти.

"Обичам те", каза Ицо на Моника, а тя отвърна с: "Мерси", което на някои им се стори странно, на други - смешно.

Кичка, Луна и Моника бяха подложени на разпит от останалите членове на къщата, но дори на пиперливите въпроси трите дадоха витиевати отговори. На въпрос на Люси към Моника с какво е станала известна тя си призна чистосърдечно - намесили я в любовен триъгълник с футболист.

Продължава да се увеличава разривът между естрадните уж величия - Кичка Бодурова и дует Ритон. Те продължават да си вадят кирливи ризи и да се нападат, което не подхожда нито на популярността им, нито на годините.

Кичка се засегна, че не й вярват, че е пяла в "Сизърс палас" в Лас Вегас през 1999 г., а тя дори се закле в детето си. Не пропусна обаче да захапе дуета, че нямат дете, което бе оценено като грозно от всички.

След въпрос на Люси Иларионов Бодурова призна, че се е виждала с Катя и Здравко преди шоуто и са се разбрали да не се нападат взаимно и да се подкрепят, тъй като са си близки. Катя обаче не се съгласи и директно запита колежката си: "Кога с теб сме били близки?".

Гъмов остана разочарован от Кичка и я определи като "лош човек, лошотия". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

МОНИКА СТАНАЛА "ИЗВЕСТНА" С ТОВА,ЧЕ БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА ФУТБОЛИСТ - ТОВА СА ВИП ПЕРСОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! П О З О Р !

25

Мх

преди 8 години

Много е амбициозна, но бездарна горката. Нито е добра, нито красавица. Просто е една червива ябълка - една от много заминали за София да станат известни.

24

Плами

преди 8 години

Защо искате да сте зли? Защо нищо добро не ви се откъсва от сърцето? Каква е тази тенденция на омразата? Закъде мислите, че сте се запътили по този начин? "Злият човек няма бъдеще" е казал един мъдър човек. Помислете си. И, който е невинен (без грях), пръв да хвърли камъка.

fallback